marți, 16 decembrie 2008

Trompeta


Azi dimineata Basse se trezeste si primul lucru ma intreaba:mama noi avem trompeta.Am zis ca nu avem trompeta o sa-i cumpar.Cum apare taica-sau in casa ii zice sa mearga amindoi sa cumpere trompeta si dupa aia merge la gradi.Ne bate la cap de ceva timp ca el vrea trompeta.Noi tot il amanam ca o sa-i aduca Mos Craciun.Ma intreb daca o fi dezamagit daca nu-i aduce mosu una.Tati de Basse zice ca trompeta ii mai lipseste ca el se muta la sectia 9,ii zic ca nu mai are cum ca se desfiinteaza.

5 comentarii:

Katja - stapana de Athos spunea...

Hahahaha, sa-i luati trompeta! Eu mi-am dorit de mica pian, insa ai mei au facut misto de mine si m-au intrebat daca nu vreau sa invat sa cant la fluier, ca e mai comod asa! LOL. Pana la urma tot am invatat sa cant, fara ca ei sa afle... Dar si in ziua de azi le "scot ochii" ca vroiam pian!!!

mamica de Sebastian spunea...

@cata daca as stii ca are talent si s-ar tine de cintat i-as cumpara una adevarata,desi costa o caruta de bani.Asa stiu ca e doar un moft de copil rasfatat.Craciunul trecut vroia chitara,acu zace printre celelalte jucarii

Anonim spunea...

haha!tare de tot!luazti-i una cu surdina!sau oare or mai fi existand din alea mici de plastic ca atunci cand eram noi mici prin orasul copiilor?!

alina spunea...

Noi am făcut greșeala să-i luăm anul trecut un fluier Mariei. După câteva zile taică-său l-a ascuns, s-a făcut că plouă când ea a întrebat de el ... noroc că n-a plâns!
Dar totuși zic să-i luați, vedeți voi după aia cum vă orientați să-i mai închideți gura ... asta, trompeta! ;D

mamica de Sebastian spunea...

@lumi si alina sa vad daca gasesc una cu amortizor de sunet.Vom merge la magazinul de jucarii sa vedem ce gasim.