miercuri, 3 decembrie 2008

Sarbatorile


Sintem si noi in febra sarbatorilor de iarna,cadouri si meniuri.Meniurile le-am cam facut,mai trebuie sa ma apuc de treaba.Mai greu e cu,cadourile si mai ales cadourile pentru Basse.
De ce e mai greu,nu e din pdvd financiar ci a gasi ceva potrivit pt el si impartit ce, cind, cum si unde le dam.Sarbatorile si cadourile se impart in 3 etape la noi
Prima etapa e Mos Niculae,ceva mai ushoara,un cos cu dulciuri si fructe se rezolva,eventual o jucarie mica acolo
A 2-a etapa e Mos Craciun aici e cu lista si dorinti.Am incercat sa o indeplinim si pe aceea mai ales ca nu e lunga si dorintele sint minime.
Dar vine si a 3-a etapa,ziua lui Basse care e foarte aproape de Mos Niculae si Mos Craciun dar nu atit de aproape cit sa le sarbatorim impreuna.Ziua lui e exact dupa revelion,la trei zile,si ce poti sa-i oferi unui copil care a primit cam de toate de la Mosi,sau aventual va fi dezamagit de ei daca ii vor imparti cadourile in asa fel sa primeasca si de la ei si de ziua lui ceva.
Tati de Basse e putin stressat,i-a luat o gramada si inca mai vrea sa-i cumpere.Mami de Basse(adica eu)am zis stop ca are deja o fabrica de jucarii.

Asa ca inca nu e hotarit ce va primii,cind ,cum si unde:))

10 comentarii:

Zu spunea...

Adica e nascut pe 3 ianuarie? Sau nu am calculat eu bine??? Pt ca tatal meu e nascut pe 4 ianuarie :-)- nu sunt eu foarte preocupata de zodii, insa Capricorn mi se pare o zodie tare buna, de oameni muncitori si dedicati, care reusesc mai mereu ce isi propun.

mamica de Sebastian spunea...

@Zu da e nascut pe 3 ianuarie si cu zodia nu stiu ce sa zic:).Tatal meu e nascut pe 1 ianuarie:)

salmi spunea...

Ah, ce frumos pentru el(si pentru voi, dar mai multe ganduri cum sa impartiti cadourile...) ca are atatea sarbatori una dupa alta...
Sora mea e in 8 ian...capricorn incapatanat si mandru, dar si ambitios nevoie mare.

Anonim spunea...

foarte bine faceti, un copil are nevoie de jucarii, cit ar fi de multe nu ajung! niciun copil din lume nu se va bucura de un lucru practic, cit ar fi de frig afara de ex. stie ca paltonasul primit nu poate fi cadou, e treaba parintilor sa umble bine imbracat! Impartiti cadourile de Mos Craciun cu ziua lui, va fi bucuria mai mare.

mamica de Sebastian spunea...

@Miha ai dreptate,buurie pt el si ginduri pt noi.Basse seamana la caracter cu sora ta.Sa vedem cum o fi cind o fi mare

@vergi ai dreptate,copii se bucura de jucarii:)

alina spunea...

Florina, compatimesc cu tine! Maria e pe 15 dec, iar Anna pe 5 ian, voila de vezi ce alambicat e si la noi!!! Plus ca anul asta noi avem si motul Annei, care e cu nasi la pachet, ori pe 3 e ziua nasei ... Si barbatul meu e Ion, deci pe 7 ... Ca sa nu mai zic ca pe 7 ian ne-am si casatorit!!!! Na, ca te-am batut la complicatii!!! :)))))))))

alina spunea...

A, si am uitat sa spun ca pe mine ma mai cheama si Nicoleta! :D

Si daca tot am insirat sarbatorile la noi, sa-ti zic si cum am hotarat sa le organizam.
De Mos Niculae, doar ceva dulciuri in pantofi (nu e iarna, nu sunt ghetute :)). Plus ca pe 7 mergem sa-l vedem pe Santa si sa luam cadouri de la el la Xmas party de la compania nasei.
Pe 15 seara vin nasii la noi si-i uram, in cerc restrans, La Multi Ani Mariei, cu tortulet, lumanari si cadourile noastre.
Craciunul - in familie, cadouri sub brad puse in Ajun.
Rev - acasa, la cabana plapumioara, ca si-asa avem rev in fiecare noapte, cu Anna.
Cum nasii sunt plecati in concediu (deh, vara la noi), facem o petrecere mai marisoara la noi acasa, pe 10 ian, serbam tot, si pe Maria, si pe Anna, si pe nasa, si pe tati.

mamica de Sebastian spunea...

@Alina chiar ca m-ai ametit,aveti si voi ce sa sarbatoriti.La multi ani de pe acum tuturor ca nu cred ca o sa mai stiu care cui sa-i urez:)).Ma bucur ca macar cineva imi intelege problemele:))

alina spunea...

sar-mana, anticipat, ti-am zis ca la noi e record de sarbatoriti in perioada asta!

Anonim spunea...

ce-a primiit?a fost cuminte?