miercuri, 17 decembrie 2008

Naivitate de copil

Dupa cum am spus,ieri am impodobit bradul si Basse nu era acasa.L-am instruit pe tati de Basse sa nu-i spuna nimic cind ajunge acasa,sa descopere el singur surpriza.A fost foarte fericit ca are pom mare si cu lumini.A tot scos si bagat luminile in priza pina a scos toate,tv,dvd,boxer:)
Azi dimineata cind ne-am trezit m-a luat de mina si mi-a zis hai sus sa arata la tine ceva mos(haide sus sa-ti arat ceva frumos).M-a dus sus pe scari,a aprins lumina si a zis taaa daaaa.Waw,ma prefac eu,ce frumos julgran(brad)cine ti l-a adus.Basse mindru,tomte.Ieri seara ii zicea lu taica-sau ca nu merge la gradi ca-l asteapta pe tomte sa-i aduca pachete...Cu greu l-am convins ca mai este pina vine tomte cu pachetele:)
S-a tot invirtit in jurul bradului,l-a studiat.i-a studiat globurile

16 comentarii:

Anonim spunea...

spperba varsta la care copiii cred in mosh craciun!

Ruxel spunea...

Dragul de el, iti dai seama ca in capul lor odata cu venirea bradului trebuie sa apara si mosul....deci implicit si cadourile.
Noua parintii ne impodobeau bradul chiar pe 24 decembrie (evident noi nu eram acasa) si era cea mai mare bucurie a noastra sa vedem de-afara daca sunt luminitze la geam sau nu.
Noi fetelor le facem bradul pe 23 dec. seara.

irinaindira spunea...

La noi e si mai groasa situatia...David sta ori sub pom ,ori se arunca de pe fotoliu in brad...L-am ancorat cu niste "parame' ,dar nu stiu cat o rezista...

irinaindira

mamica de Sebastian spunea...

@lumi e bine atita cit mai sintem copii,dupa aia e de rau-

@ruxi aici se practica obiceiul sa se impodobeasca bradul cu ocazia primului advent,eu nu am avut nici timp si nici starea sufleteasca sa-l impodobesc atunci.E bine si acum

@irina ce nazdravan aveti.Eu nu am avut probleme cu Basse si bradul

Katja - stapana de Athos spunea...

O faza ca asta te topeste... :)

Anonim spunea...

nu-i naivitate...e duiosie! :)

mamica de Sebastian spunea...

@cata mie imi spui:))

@manole daca tu zici,o fi duiosie

Anonim spunea...

ce repede ati impodobit bradul dar bine ati facut. Mie mi se pare de fiecare data , ca bradul nu sta destul, as fi in stare sa il tin pina la Pasti! si unde e un copil, de ce sa nu se bucure! obiceiul asta l-am vazut in Toronto, se impodobesc brazii si se tot pun pina in seara de Craciun daruri sub el, pina ajunge un adevarat munte de daruri! chiar prietenii, care vin la party de Craciun aduc din timp darurile. Noi am ajuns cu o saptamiina inainte de Craciun si am fost uimiti sa vedem la prietenii nostri bradul gata!

alina spunea...

Și eu aveam obiceiul cu Ajunul pt împodobit bradul, dar acum mi-e greu să las totul pe final, plus că în seara de Ajun suntem invitați la niște prieteni ... Și așa, e frumos să stea cât mai mult împodobit, pt plăcerea copiilor. Mă gândeam să fac o tradiție să-l punem a doua zi după ziua Mariei în fiecare an - pe 16 dec, sa vedem.

starsgates spunea...

Bine că n-a vrut să doarmă sub brad.:))))
E delicios!:)

mamica de Sebastian spunea...

@vergi cum am mai spus aici se impodobeste bradul o data cu impodobirea casei,adica de primul advent

@alina ar fi frumos ca MAria sa aibe bradul impodobit de ziua ei..

@stars inca nu vroia sa doarma sub brad:)dar astepta MOsu

salmi spunea...

Ce scumpic e...
Noi n-am impobit inca, sper ca in we asta sa reusim. N-as lasa nici eu pe ultima zi, prea se aglomereaza toate...desi ar fi primul an cand il facem mai repede, parca mi-e greu sa renunt la obicei...mai vedem, ne mai sfatuim.

Pupam dulce

Anonim spunea...

cu intarziere, la multzi ani pentru ieri, de sfantul Sebastian!

Buha Neagra spunea...

cu asa un fecior, iti creste inima...

Lala spunea...

Ai un fecior de nota 10 . Si cel mare al meu la fel credea ca daca Mosul a adus bradul e musai sa fie si cadourile . Astfel incat de multe ori ca sa nu il dezamageasca, mosul ii lasa si un cadou in avans :)
Craciun fericit mamica de Sebastian !

mamica de Sebastian spunea...

@lumi multumim de urare..

@buha iti dai seama ca am o inima de 3 kg:))

@Lala Craciun Fericit si voua