joi, 22 septembrie 2011

Am facut o pauza de blogareala.Adica sa scriu pe bloggul personal..caci de citit am citit cele dragi.Pauza nu stiu de ce a fost..poate a fost sa fie..poate nu s-a intimplat nimic interesant si deci nimic de zis.Stiu plictisitor.Eu am lucrat toata vara.Baietii au fost in concediu in Ro 2 saptamani de unde au venit ca 2 turte dulci,adica bronzati,relaxati si fericiti.Si au gasit o mama stressata si incordata care mai mai sa moara de spaime.Dar a trecut

Am inceput scoala,adica Basse.II place are program de luni pana joi de la 8:40 - 13:00.Vinerea nu au ore dar daca noi lucram sta la Fritis.Adica sta la scoala si se joaca.La fel e si daca noi incepem munca mai repede de 8:40 si terminam mai tarziu de 13:00 sta la scoala..cu pedagoci specializati si se joaca sau fac fel de fel de activitati.
Spre scoala am mers primele 2 saptamani pe jos.Incet,cuminti,cu ghiozdanul in spate si tinandu-ne de mana.Mergeam printr-un parc si Basse zicea ca e un parc si un drum secret si linistit.
Pe urma am cumparat lacat de bicicleta asa ca acum biciclim.E baiat mare isi parcheaza bicicleta, o icuie si imi da cheia sa o pun in buzunarul ghiozdanului.

A inceput si scoala de Hockey.Deci are activitati si ii place.Am incercat si cu fotbalul dar,ne-am lasat pagubasi.

Vremea e asa cum e..la pol..A fost o vara cu multe tunete si fulgere si ploi.O toamna destul de calda zic eu,cu ploi si soare din cand in cand.Sa speram ca iarna va amana sa vina deocamdata desi noi avem in plan sa ne cumparam deja imbracaminte si incaltaminte de iarna.Caci aici nu se stie niciodata cand te trezesti dimineata si gasesti totul nins..

Eu am fost in medical...caci..am cules o frumoasa bronsita si o tratez cu antibiotic.Sunt in tratament si merge spre bine desi tusea e nasoala si mai ales noaptea.

2 comentarii:

salmi spunea...

Bine ai revenit! sanatate multa multa, nasol cu toamna...si noi suntem raciti. Nu asa nasol ca tine...dar tot nasol e...
Puss och kram!

Anonim spunea...

Mami de Basse...multa sanatate si...bine ai revenit!