miercuri, 29 iulie 2009

Si acum sa postez despre lucruri serioasa sau cum ma ia pe mine panica cind ma sui la volan.Conduc destul de bine dar ma panichez repede,cred ca din cauza ca nu stapinesc bine masina.SI am hotarit sa iau o pauza pina dupa 8 august sa primeasca tati de Basse autorizatia sa nu ne prinda cumva politia ca am....

Mi s-au pus niste pete de cind m-am hotarit sa conduc.Daca se intimpla sa fac un accident si sa mor.Linia vietii din palma stinga e destul de scurta.Am cumparat demult o carte care explica cum si ce cu liniile din palma si imi iesea ca traiesc maxim 50 de ani.Si cum sanatoasa deocamdata sint,nu vad alta catastrofa decit un accident.Mi-e ca ramine Basse fara mama si e ultimul lucru care as vrea sa i se intimpla.Cred ca nici sa mor impacata nu as putea stiind ca-l las singur in lume..

Stiu ca iau cimpii si scepticii vor ride de mine dar asa simt si de asta mi-e frica

6 comentarii:

Ceska777 spunea...

Mamica de Basse , ma ia cu fior. Eu ziceam ca ne imbarbatam reciproc, inca nu am nici o ora de condus, da?

Andreea Demirgian spunea...

Alo! Terminati cu prostiile! E minunat sa ai carnet si tocmai pt ca nu vor sa moara, mamele is printre cei mai responsabili soferi.
Florina, o sa fie bine, asculta-ma pe mine.

Ghiocel07 spunea...

Draga mea, de unde atata pesimism? Iar daca condusul nu-l faci cu placere mai bine nu-l fa. Tot ceea ce faci in viata sa fie cu drag si fara teama.

I spunea...

Am trecut si eu ca sa te mai incurajez putin. Cred ca secretul (daca o fi vreunul) este sa fii relaxata cand conduci, cred ca asta conteaza foarte mult si pentru parerea inspectorului la examen. Eu eram foarte stresata. Cand am devenit mai relaxata si mai sigura de mine , am trecut si examenul. Ai sa treci si peste asta. Sotul meu imi spunea ca celor din jurul meu ar trebui sa le fie frica atunci cand or sa ma vada pe mine la volan. Acum nu imi mai e frica (nici mie si nici celorlalti participanti la trafic)
Bafta!

mamica de Sebastian spunea...

@ceska pai vad ca numa io ma tin de cuvint,adica sint in spatele volanului:))

@Ada pe tine te cred caci stii ce inseamna,sper ca,cu timpul sa-mi treaca fricile

@Ghiocel imi doresc nespus de mult sa am carnet,sper doar sa fie ceva temporar frica mea,pina ma simt mai sigura la volan..

@YSY cred ca doar timpul si experienta imi vor atenua din stress,da sint stressata cind conduc caci nu stapinesc bine nici masina si nici teoria:)).Habar nu am de semne de circulatie cunosc vreo 2-3:))

I spunea...

E firesc.Toti am fost asa, dar toti. Eu la primul meu drum singura cred ca am slabit vreo doua kilograme.Acum imi place sa conduc.
Am vazut pozele cu Basse. E un nazdravan dulce.Imi place cum ai zis ca a fugit cu 50/ora.