duminică, 19 iulie 2009

Azi aveam in plac o iesire,dar cum vremea a fost potrivnica noua am ramas acasa si mi-am luat masina.

Scriam acu citeva zile ca ma apuc de scoala de soferi.Profesor de sofat imi va fi sotul asa ca mi-am luat un Volvo vechi pe care pot sa invat sa conduc si pot sa-l busesc la o adica ca nu mi-e mila de el.Tancul nou ce il avem in garaj nu as avea curaj sa-l conduc darami-te sa ma apuc sa invat condusul.PLus ca trebuie sa aiba cutie de viteza manuala si nu automata.

Miine vine Volvo acasa si sper sa ma apuc sa-l conduc.Mai am o singura dorinta sa nu ajungem la divort caci se stie,sotii nu prea au rabdare cind sotiile sint la volan:)

9 comentarii:

salmi spunea...

Florina sa stapanesti sanatoasa si cu multa placere volvo-ul si sa conduci fara incidente! Bravo, uite eu nu mi-am rezolvat carnetul in vara asta(scriam eu ca merg in Ro sa-l schimb, e expirat din pctombrie si am acum nevoie de vizite medicale, nu am avut timp sa umblu dupa ele) si ma gandeam si eu sa fac aici scoala. Cum poate sotul sa-ti fie instructor? Sunt ceva reguli banuiesc...As putea si eu face asa.

Haha, faina ultima fraza, cam asa cu sotii ;).

alina spunea...

Sa-l stapanesti sanatoasa si sanatos pe noul Volvo, chiar daca e vechi. Sanatos, adica fara busituri! :))
Bafta la sofat.

Manole spunea...

he, he! Spor la condus! :)

Anonim spunea...

Atunci se face sotul cu 3000 de euro?
Hm...io zic sa mai negociezi ! :)

Ceska777 spunea...

Hai sa ne luam de manuta, vrei?
Eu azi mi-am ridicat permisul transcris (am acum unul german) dar de condus nu am mai condus de 2ani... asa ca sunt iar incepatoare... si tre sa imi fac curaj sa conduc noua masina a familiei.... brrrrrr. Noroc ca are full casco. Va fi mai greu sa iau ore de la sot fara copil in masina.... ca nu vreau sa il pun in pericol. Il trimitem la socrul meu sau la matusa sotului, o ora -doua. Oare in cat timp voi avea curaj sa conduc singura...

mamica de Sebastian spunea...

@Miha cel mai bine ar fi sa-ti rezolvi cu carnetul romanesc si sa conduci cu sotul.Altfel ca sa-ti iei carnet suedez costa si dureaza.Eu o sa fac un curs cu sotul ca sa poata sa ma invete,si trebuie sa aibe,cine te invata,carnet suedez de minim 5 ani.Sper sa incep curint sa conduc

@Alina si Manole merci mult..pup

@Anonime pai nu se face cu 3000 de euro:))ca nu-i platesc nimic..nici macare nervii:))

@Ceska pai ai avans fata de mine ca nu tre sa o iei de la 0 eu nici macar nu stiu sa stau la volan si ce sa fac pe acolo.Eu zic ca te descurci,vei conduce de 2-3 ori si iti vei venii la mina iar..

salmi spunea...

Mersi Florina, am inteles, credeam ca faci scoala cu sotul. Ei, al meu nu are carnet suedez, nici nu va avea pentru ca cel romanesc e recunoscut aici. Oricum, de lectii am si eu nevoie, caci desi am carnet de 11 ani imediat, sunt vreo 10 de cand n-am condus, asa ca si cu carnet si fara, stiu la fel de mult :)). Spor mult inca o data! Si pupici multi.

mamica de Sebastian spunea...

@Miha sotul ma invata caci el are carnet suedez,doar ca ii trebuie un fel de autorizatie de la scoala de soferi,de aceea mergem impreuna la curs..Spor la condus si tie:)

sabina spunea...

din cate am observat eu sotilor le este cam frica cu sotiile la volan :D
le trece in timp dar la inceput au senzatia ca vrei sa ii bagi in sant :P