marți, 16 iunie 2009

Ne-am procopsit cu raceala si eu si Basse.Nu ma mir,cu vremea asta,cind frig cind cald.

A inceput Basse de simbata sa stranute si sa-i curga nasul.Duminica a tusit toata ziua si i-am dat sirop,i-a trecut,mai are ceva muci,care ii intinde pe toata fata.Colac peste pupaza vrea numai inghetata cu Pingvinul:)),dar ii dau ca il racoreste.Febra nu a facut..

Ieri la servici am inceput sa stranut si sa ma usture nasul.Aseara nu mai puteam respira si m-am dat cu spray de nas.
Basse a dormit bine toata noaptea nu a mai tusit,in schim eu de la 5 sint treaza,pe net,cu kafeaua si injurind pe cei de la impozite de aici.Tre sa-mi vireze niste bani in cont.Sotului i-au virat de saptamina trecuta,mie inca nu si sint cam leftera.

Aici in fiecare an cei de la impozite iti fac calculul cit ai platit impozit pe an si daca mai trebuie sau nu sa primesti sau dupa caz sa dai inapoi.
Impozitul e in functie de venit,in general se incadreaza la 31%-32%si cei care cistiga peste 5000 de euro platesc 50%impozit.
Din astia 31-32 la suta 11 la suta merg la judet ,pe urma mai sint impozitul pe casa,trage impozit pt pensie,de inmormintare 0.30 la suta si uite asa ramii fara salar:)).Adica iti trage din salarul brut,ca cel cu care mai ramii in mina platesti facturi si iti iei la revedere de la el.

Am 2 evenimente.Miercuri merg cu fetele la grill si joi implineste baiatul nasilor lu Basse 12 ani,asa ca trebuie sa cumpar cadou.

2 comentarii:

alina spunea...

sanatate multa, dragilor!

mamica de Sebastian spunea...

@Alina multumim la fel