sâmbătă, 6 iunie 2009

MI-e frig,stranut.S-a dus caldura cu bucuriile ei.Inca sintem in pijama si ne certam unul cu celalalt,eu cu BAsse,caci nu stim ce sa facem.Vedem soarele afara dar e prea frig ca sa iesim in curte la ora asta.Facem naveta sus jos.Eu ma gindesc ce naiba facem tot weekendul ce activitati sa facem.Daca avem noroc si pleaca vecinii de acasa ne urcam pe pereti.

Nici nu-mi vine sa cred ca saptamna trecuta era asa de cald si frumos,cu piscine si crocodil in curte,care acum stau sub terasa si asteapta sa fie dezumflate.
Vroiam sa mai cumpar niste flori sa plantez,dar mi-e mila de ele,caci va fi inghet noaptea.Sper sa reziste astea care le am.

Ieri au terminat elevii liceul si saracii au avut parte de ploaie si frig.Saracele fete in rochite cred ca tremurau.De obicei merg pe jos prin orash la parada dar ieri s-au dus doar in masini.Au o traditie foarte frumoasa si ieri m-a si apucat plinsul.Eu mai am cam 16 ani de asteptat pina cind BAsse termina liceul si sintem singuri aici,toti au familii,bunici,verisori care sa participe la eveniment..

Cam asa defileaza elevii si sint imbracati.Poza e luata de pe internet de aceea era soare:))

5 comentarii:

Andreea Badran spunea...

Mai nene, dar o poza mai mica n-ai gasit? Hehehe

salmi spunea...

Floina, e frig si la noi, chiar de inghetat nu ingheata...sper sa reziste florile mele. Deocamdata se tin pe pozitii ;)).

Si la noi au terminat elevii, anul asta nu i-am fotografiat, dar am facut-o anul trecut. Am sa pun si eu un articol.

PS. Sa-ti ridici premiul de la mine de pe blog.

Va pup cu drag. Un we frumos sa aveti!

starsgates spunea...

Şi la oradea a fost rece zilele astea...
Şi las până peste 16 ani va fi altfel.:)

ILANA ANDREEA spunea...

Va trimitem niste soare cu grade multe de la Bucuresti! :)) Si nu mai fi trista pentru cei 16 ani care inca n-au trecut; gandeste-te ca mai ai 16 ani de copilarie si adolescenta in care sa te bucuri de Basse :))

P.S. Daca vrei neaparat si ne inviti, venim noi la absolvire...asa, ca sa aveti companie :))

vergi spunea...

asta este din pacate si la noi, clima! cind cald, cind ploua si deodata se face fric. De te apuca sa ii urasti pe meteorologi, ca au dreptate de fiecare data cu prognoza lor! asa ca nu ramine, mai ales cind ai un piticutz dulce in casa ca si Basse decit sa iti pui fantezia la contributie si sa faci din o zi urita una de neuitat. Ce traditie frumoasa au liceenii nostri, dar legat de asta nu as gindi asa de departe, cum o fi cind Basse termina! o sa fie minunat si voi o sa fiti foarte mindri!