luni, 29 iunie 2009

Caldura loveste in capul oamenilor:))

2 patanii de weekend la care am ris cu lacrimi.

La servici suna o babuta ca o dor dintii,dintii fiind tip proteza:)).Am zis ca e batrina si senila...Dar tati de Basse????

Deci tati de Basse aseara adoarme la tv.Io jos la televizor ma uitam la un film cam nasol,dar pt duminica seara merge.Il rog pe tati de BAsse sa ude florile din fata casei ca eram in camasa de noapte si nu se cade sa ies asa,sa defilez.
El tot cometeaza,parea treaz.Se tot minuneaza cum Basse doarme asa de mult.EU nu zic nimic.Pe urma imi zice sa fac cafea.Eu ii zic ca nu-i fac cafea la 9 seara ca imediat se culca la loc.El tot o da cu cafea in sus cafea in jos.Eu nu ma misc din fotoliu.Il aud ca pune de cafea.Il las in pace,nu te poti pune cu poftele omului..Isi bea cafeaua,se pune pe canapea se tot intreaba ce-i cu BAsse de doarme atita,zicea ca ieri pe vremea asta erau la baie.Eu tot socotesc si imi dau seama ca ceva nu-i in regula.
Tati de Basse zice ca imediat tre sa mearga la servici.Eu din fotoliu cum sa mergi la servici ca-i ora 9 seara,mai ai pina mergi la servici.El palid si speriat,pai nu-i 9 dimineata:))
Am ris cu lacrimi vreo 10 minute.Stiam ca e aiurit dar nici in halul asta.
Un pic dezamagit s-a dus sus la televizor:))

5 comentarii:

alina spunea...

Dezamagit?? Pai trebuia sa fie bucuros, nu? Zapacit barbat ai! :)

Manole spunea...

hmm! sa nu-i faci tu cafea omului??!! :))))
Cunoastem, am patit si noi d-astea! :)

mamica de Sebastian spunea...

@alina asta e numai o parte,cite am mai patimit cu el:))

@manole deci mai sint,am crezut ca e unicat,pot sa ma linistesc..:))

Unknown spunea...

Oboseala! si eu cam fac la fel daca dorm cinci minute sau doua ore in timpul zilei. ma trezesc si habar nu am pe c lume sunt!

iarta-l si tu :)))

mamica de Sebastian spunea...

@Bogdana care oboseala.SI de iertat il iert de cind l-am cunoscut,ca a facut altele si mai si,a inchis cheile de la masina in portbagaj,noi fiind la vreo 30 de km de casa,suna un prieten:)).Am plecat de acasa fara portofelul lui.In market ma face de ris,el la casa sa plateasca ,portofelul in masina,lasa toate cumparaturile pe banda si fuga la masina.Noroc ca nu e singurul:))