miercuri, 24 iunie 2009

Buna dimineata

Dar n-am apucat sa scriu pina acum ca am avut o gramada de treaba.M-a trezit pe la 6 niste tractoare si masini ciudate care nu stiu cum se cheama.Se pregateau de asfaltat,In sfirsit strada noastra o sa fie fara gropi,balti si alte minuni.O sa fie dreapta si lucioasa ca o oglinda,o sa fie NOUA.

Primul lucru a fost sa-mi fac cafea.Printre sorbituri am spalat vasele ramase de aseara.Am udat florile caci va fi cald azi si sa nu mi se ofileasca.Le iubesc pe muscatele mele.Mi-e mila de ele caci nu vor rezista la iarna...
Asa deci si prin urmare i-am dat sa manince lu Basse si surpriza de 3 ore si inca nu am reusit sa-mi beau cafeaua mai am un sfert de cana.

Asa ca planul meu de aseara de a-mi bea cafeaua linistita pe terasa s-a spulberat cu primul tractor care ne-a trezit:))

6 comentarii:

Ceska777 spunea...

Aveti gropi in Suedia????? Numai sa termini cafeluta pana la 5 o'clock tea. Daca nu ziceai de muscate uitam sa ud, cum am promis, toate florile surorii mele, vreo 30 de ghivece!!!!!

mamica de Sebastian spunea...

@ceska nu avem gropi au facut sapaturi arheologice.glumesc,au schimbat niste tevi de apa si au bagat altele de caldura si de aceea arata strada mea ca dupa bolbardamente.Acum e iar ca oglinda.
Cafeaua am terminat-o pe la 11 dimineata cind am plecat la munca:)

Ghiocel07 spunea...

La noi ploua cu galeata. An de an pierd muscate, in special pe cele curgatoare. Am cumparat din Ungaria unele normale rosii, minunate. Poate astea o sa stea pe iarna. Trebuie sa le pozez si sa le prezint lumii.

Amalia spunea...

Iti multumesc mult pentru comentariu, sa stii ca te-am vizitat si eu in curtea ta cea verde si frumoasa, si o sa mai vin cu placere :)

verde-amar spunea...

basse ? asa il cheama pe cainele tau ? de la basescu ?

mamica de Sebastian spunea...

@Ghiocel am impresia ca muscatele astea nu mai sint perene.Poate daca le-as tine in casa iarna dar nu am loc..:))

@Amalia ma bucur ca ne-ai vizitat,noi citim cu placere tot ce scrii..

@verde-amar citeste mai cu atentie ce scriu,nu am nici un ciine care sa-l cheme ca si pe presedinte.