joi, 28 mai 2009

Cornuri pt micul dejun

1300 gr faina
2 oua
50 grame drojdie proaspata
1 lingura sare
600 ml lapte
un pahar cu ulei,circa 200 ml
LAptele se incalzeste un pic se amesteca cu drojdia si apoi se adauga toate ingredientele peste faina si se framinta pina se omogenizeaza.Se lasa aluatul la crescut si se imparte in 3 parti.Se intinde fiecare parte si se taie in patrate care la rindul sau se ruleaza.Se ung cu ou batut deasupra.
Se coc la 200 de grade 10 minute.

Se servesc cu unt,cascaval si marmelada de protocale sau cu ce aveti prin casa:))

Aluat


Cornurile inainte de coacere


Cornurile dupa coacere


2 comentarii:

lumi spunea...

hmm.arata bine!am sa incerc si eu retzeta!deci umplutura e cu ce avem pric asa, inteleg!asta da retzeta buna la criza:-))

lumi spunea...

si na c-am mancat si litere de foame:-))