duminică, 8 martie 2009

Opt martie.

Aici nu se simte, nu se vede.Aseara a nins si eu aveam de gind sa caut dupa ghiocei prin gradina.Acu sint sigur zgribuliti si inghetati..

Cind eram in Ro 8 martie era intotdeauna insorita,vedeam copii si mame fericite.Se faceau serbari si se cumparau flori.

Aici nu se simte, nu se vede.Tin minte ca i-am facut mamei o data un colier din macaroane,bineinteles ca mama a comentat..Si mi-am zis las ca o sa am si eu copii si o sa ma bucur indiferent ce cadou imi face:)
Si uite ca destinul m-a aruncat pe meleaguri unde 8 martie nu se simte,nu se vede

Dar eu l-am simtit si l-am vazut.Cind am venit acasa am gasit pe masa din bucatarie un manunchi de lalele.SI Basse a venit si a zis:uite mami am cumparat blomma de la magasin:)),pt tine..

Cum sa nu te bucuri si cum sa nu-ti insenineze ziua asa un gest,un mic gest din partea baietilor:)

6 comentarii:

Andreea Demirgian spunea...

Ce frumos din partea baietilor!
Dci se simte si se vede 8 martie, Florina!

Ceska777 spunea...

Nici aici nu e mare scofala 8martie!!! Pacat! Asa ca astept si eu ca baiatul meu sa se faca mai maricel si o sa trebuiasca sa-l invat eu ce e martisorul si cum e treaba cu 8 Martie. Si atunci voi fi dublu sarbatorita de 8 Martie si de Ziua mamei candva in mai.... voi recupera deci...Frumos gestul baietilor tai!

carpeta plutitoare spunea...

Si aici a nins ieri. Mi s-au cam spulberat sperantele in ceea ce priveste primavara, soare, florii!
8 martie inexistent si aici in Germania. Noroc cu baietii tai care ti-au inseninat ziua! Ai mei sunt nemtii, nu inteleg semnificatia zilei de 8 martie.

Ruxel spunea...

@Florina: bineinteles ca orice atentie vine din partea lor te face fericita :)

alina spunea...

Nici la noi nu se sărbătorește 8 martie. Dar în schimb există Mother's Day (în mai) și Father's Day (sept), care sunt fff populare. Așa că noi compensăm! :)

APRIL spunea...

Te inteleg.Nici aici nu se intelege semnificatia zilei de 8 martie.Ei au White Day,un fel de ziua femeii,zi in care femeile primesc ciocol;ata de la barbati.Ciocolata pe care ele o daruiesc de Valentine's Day.Ha,ha,ha,e un fel de troc.In rest,femeia nu se simte mai speciala in nici o alta zi,nu e sarbatorita.
Si eu m-am simtit putin trista din pricina asta...mai ales ca Edi a inceput sa uite sarbatorile si obiceiurile,desi in fiecare an eu le tin la fel.Cadoul lui a fost ca m-a ajutat la bucatarie.A pregatit salata si a spalat vasele dupa ce am mancat.
Imi inchipui ce bucurie ai simtit atunci cand l-ai auzit pe Basse...