marți, 24 martie 2009


(Poza de anul trecut,deci si anul trecut in luna lu marte noi aveam zapada,tot asa pe la sfirsit:))Ce ti-e si cu memoriile astea.)

Mai traim ,mai traim.


Eu ma simt mult mai bine,dar azi dimineata cind m-am trezit si m-am uitat pe geam mi-a trecut cheful de toate.Pai de ce? Ca ninsese iar si avem zapada de 10 cm.Bucuria lu Basse care vroia sa mearga cu sania la gradinita dar pe frigul asta nu am chef sa inghet,ca si asa mi-e frig si stau cu ciorapi de lina si papuci cu blana.Mi-e frig de nu mai pot.

Eu care vroiam sa merg vineri la piata de flori sa-mi iau muscate si panselute,cred ca mai am de asteptat o luna pt asa ceva.Bine ca nu le-am plantat sa-mi moara toate.Acu stau si ma scormon in amintiri daca nu cumva anul trecut pe vremea asta era mai cald si aveam deja panselutele plantate.O sa ma uit pe poze sa caut..

Si stau si cuget si peste 2 saptamini aici sint pastele si o sa vad daca impodobesc bradul sau vopsesc oua.

Bloggosfera imi lipseste.Azi noapte am visat ca era ceva intilnire cu blogheri si eram si io prezenta,dar ma simteam cam in plus.Calculatorul meu sau internetul e cam obosit si le ia o vesnicie sa faca treaba,asa ca nu prea am citit prin blogosfera nimic.Am sa chem un vraci la ele sa vada ce au si promit tututor ca recuperez.

Cum ziceam ma maninca degetele sa plantez flori.Am 3 hibiscusi si trebuie sa-i replantez in ghivece mai mari.Am vazut niste ghivece de lut simple si mi-am pus in gind sa le decorez eu cu Basse,asa ca poate saptamina viitoare daca o fi mai cald sa ne punem la intrecere care picteaza mai frumos ghiveciul.Iaca ca s-a trezit artista din mine,poate pina la pensie voi deveni celebra:)).

3 comentarii:

ajnanina spunea...

e pe aproape primavara, mai stai un pic...
pana poti planta florile, le poti desena cu puiul tau :)

alina spunea...

Florina, acuși vine primăvara și te trezești din amorțeală! :)

Anonim spunea...

Ma bucur ca esti bine!